ویزای استرالیا

راهنمای اخذ ویزای استرالیا

راهنمای اخذ ویزای استرالیا , مدارک لازم جهت اخذ ویزا استرالیا , نحوه دریافت ویزا استرالیا

یکی از کشورهایی که هر شخصی دوست دارد به آن سفر کند،کشور استرالیا است.

اما ابتدا باید هدف خود از سفر به این کشور زیبا را مشخص کرد و سپس نسبت به اخذ انواع ویزای استرالیا اقدام کرد.

به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد شرایط اخذ ویزای استرالیا توضیحاتی ارائه دهیم تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

بهتر است در ابتدا بدانید که ویزای تضمینی استرالیا وجود ندارد؛ چرا که هیچکس نقشی در ویزا شدن و یا ریجکت شدن متقاضیان نخواهد داشت.

اطلاعات تکمیلی در مورد ویزای استرالیا در پائین به طور کامل توضیح داده شده است.

انواع ویزای استرالیا

  • ویزا تجاری
  • ویزا ترانزیت
  • ویزا تحصیلی
  • ویزا توریستی
  • ویزا کنفرانس
  • ویزا مهاجرتی

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای توریستی کاری استرالیا : ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری قصد سفر به کشور زیبای استرالیا را دارند.مدت اعتبار این ویزا نیز از ۳ الی ۱۲ ماه می باشد.
  • ویزای توریستی استرالیا (گردشگری) : ویزای توریستی برای افرادی که به صورت گردشگر به خاک استرالیا وارد می شوند داده شده و در مدت زمان ۳ الی ۱۲ ماه اجازه ماندن در استرالیا با این نوع روادید را دارند.
  • ویزای توریستی خانوادگی استرالیا (پویزای دیدار از اقوام استرالیا) :اگر یکی از بستگان شما ساکن کشور استرالیا هستند شما به راحتی نسبت به دیگر متقاضیان می توانید نسبت به اخذ ویزای خود اقدام نمایید و فقط می بایست دعوتنامه ای از شخص مورد نظر را به سفارت مربوطه ارائه دهید. مدت اعتبار آن از ۳ ماه الی ۱۲ ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز برای توریستی و خانوادگی

  1. رزرو بلیط
  2. رزرو هتل
  3. برنامه سفر
  4. سند مالکیت دعوت کننده
  5. کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )
  6. فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  7. شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )
  8. سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )
  9. سه قطعه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶ در ۴
  10. دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  11. رسید پرداخت در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB
  12. مدارک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)،آخرین مالیات پرداخت شده
  13. مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )

ویزای تجاری و سرمایه‌گذاری

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد نیاز و استفاده می باشد.

افراد متقاضی در ابتدا می بایست ویزای موقت تجاری و سرمایه گذاری بگیرند و بعد از گذشت ۲ الی ۴ سال می توانند برای ویزای دائم تجارت و سرمایه گذاری خود اقدام نمایند.

برای اخذ این نوع ویزا شما می بایست دارای سرمایه خاص و حداقل سن مشخصی باشید که در قسمت مدارک مورد تیاز به آنها اشاره شده است

  • فرم ۱۴۱۵
  • فرم ۱۲۲۱
  • رزرو بلیط
  • رزرو هتل
  • برنامه سفر
  • رزومه کاری
  • سند مالکیت دعوت کننده
  • کارت ملی(ترجمه لاتین با تایید)
  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  • شناسنامه (ترجمه لاتین با تایید)
  • سند مالکیت (ترجمه لاتین با تایید)
  • سه قطعه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • مدارک دال بر ارتباط تجاری با شرکت در استرالیا
  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  • رسید پرداخت در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB
  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)،آخرین مالیات پرداخت شده
  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )

ویزای تحصیلی استرالیا

این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور استرالیا می باشند.

درباره ویزای تحصیلی استرالیا : توجه داشته باشید متقاضی قبل از ورود به یکی از دانشگاه های کشور استرالیا باید در یکی از مراکز تحصیلی استرالیا پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در استرالیا را داشته باشد.

این نوع ویزا برای حداکثر ۵ سال صادر میگردد که در شرایطی خاص که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد ممکن است بیشتر شود:اگر دانشجویی در حال تحصیل در یکی از رشته های پزشکی و یا معماری باشد که مدت زمان اتمام و فارغ التحصیلی این رشته ها ۶ سال می باشد.

شرایط ویزای تحصیلی استرالیا

  • در یکی از دوره های آموزشی معتبر پذیرفته شده باشد.
  • اگر متقاضی زیر ۱۸ سال باشد می بایست هزینه های تحصیلی او از پیش تامین و پرداخت شده باشد.
  • شما برای تحصیل یا از شرکتی معتبر در استرالیا و یا از دانشگاه های این کشور می توانید بیمه دانشجویی دریافت نمایید.
  • همچنین برای اخذ ویزای دانشجویی شما می بایست برخی مراحل پزشکی را نیز بگذرانید و به علت اینکه این نوع آزمایشات مدت زمان زیادی طول می کشد شما می توانید قبل از اقدام به ارائه مدارکتان به سفارت مربوطه برای آزمایشات پزشکی خود درخواست دهید و اقدامات لازم را انجام دهید.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا :

توجه داشته باشید که تمامی مدارک شما می بایست ترجمه شده باشند.

مطالب مرتبط

ویزای پاکستان

ویزای کوبا و مدارک مورد نیاز

  1. نامه و مدارک تحصیلی شما.
  2. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه.
  3. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
  4. مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی.
  5. اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار.
  6. ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی استرالیا.
  7. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو.
  8. فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی.
  9. مدارک مالی : پرینت ریز گردش ۳ ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد.
  10. گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید.

ویزای والدین

این نوع ویزا برای افراد و متقاضیانی می باشد که بیشتر از نیمی از فرزندانشان در کشور استرالیا زندگی می کنند.

توجه داشته باشید بعد از تایید سفارت استرالیا و دریافت ویزای مربوطه، پس از زندگی در استرالیا به مدت ۴ سال متقاضیان با داشتن شرایط لازم حق درخواست شهروندی را نیز خواهند داشت.

ویزای همسر

این نوع ویزا مرتبط برای اشخاصی است که همسرشان تابعیت استرالیایی دارد و در صورتی که فرد مور نظر طی مدت ۲ سال با همسرش زندگی کند می تواند بعد از آن دخواست اقامت دائم را بدهد.

ویزای آخرین فرد بازمانده

این نوع ویزا مرتبط با اشخاصی است که تمامی خانواده و بستگانشان در کشور استرالیا اقامت دارند و فرد متقاضی تنها بازمانده از انها در ایران می باشد.

ویزای کنفرانس

برای اخذ ویزای کنفرانس باید تاییدیه ثبت نام در کنفرانس در استرالیا را داشته باشید.

ویزای ترانزیت استرالیا و مدارک مورد نیاز

  • فرم ۸۷۶
  • کپی ویزا مقصد
  • رزرو بلیط مقصد
  • فرم اطلاعات اضافی
  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶ در۴
  • دو هفته پس از دریافت مدارک، به درخواست مسافر رسیدگی می شود.

آدرس سفارت استرالیا در تهران

شما برای ارائه دخواست برای اخذ هر یک از ویزا های مرتبط با کشور استرالیا می بایست به سفارت استرالیا در تهران مراجعه نمایید.

آدرس: خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣

تلفن:
۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱
۰۲۱-۸۸۷۲۴۴۵۷
۰۲۱-۸۸۷۲۴۴۵۸

فکس:
۰۲۱-۸۸۷۲۰۴۸۴
۰۲۱-۸۸۷۲۰۴۹۰
روز و ساعات کاری: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰ – پنجشنبه ها از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴:۴۵

نکاتی در مورد ویزای این کشور که بهتر است بدانید :

  • با ویزای توریستی و تحصیلی برزیل نمی توان اقامت دائم داشت.
  • برای ویزای تحصیلی مدرک آیلتس که بنا بر میزان و مقطع تحصیلی شما متفاوت می باشد نیاز است.
  • سوال: در هنگام درخواست ویزای استرالیا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی، مدرک کارشناسی برای دوره کارشناسی ارشد نیاز است.
  • برای داشتن ویزای تحصیلی به علت اینکه هزینه تحصیل در کشور استرالیا بسیار بالا می باشد و شما می بایست توانایی پرداخت آن را داشته باشید شرایط مالی بسیار مهم است.

آیا این مطلب مفید بود ؟

برای حمایت از سایت ما امتیاز دهید

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن