ویزای اندونزی

نحوه اخذ ویزای اندونزی و آدرس سفارت

اخذ ویزای اندونزی , مدارک اخذ ویزای اندونزی , سفارت اندونزی در ایران

اندونزی کشوری است که در آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه قرار دارد.

اندونزی دارای بزرگ‌ترین جنگل‌ها در کشورهای جنوب شرق آسیا می باشد به طوری که ۱۲۰ میلیون هکتار آن را جنگل‌های بارانی تشکیل داده‌است.

ای گشت در این مقاله شما را با نحوه اخذ ویزای اندونزی و آدرس سفارت اندونزی آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای اندونزی و آدرس سفارت

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

* ویزای توریستی (گردشگری)
* ویزای تجاری
* ویزای خبرنگاری
* ویزای مقام‌های رسمی
* ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

۱) تکمیل فرم درخواست

۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶) بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

نکته‌ها

دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.

ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

آدرس سفارت اندونزی

تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهش….. آدرس سفارت اندونزی در ایران ( تهران )

آیا این مطلب مفید بود ؟

برای حمایت از سایت ما امتیاز دهید

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن